Organisatieadviseur

"Ik help bestuurders en directies om te zien waar beweging nodig is om tot een optimaal resultaat te komen."

Door zijn brede ervaring in het internationale organisatie- bedrijfsleven en zijn creatieve geest is Jan Pieter als inspirator welkom in boardrooms. Het Flowkompas vormt steevast de basis voor integraal advies. Toonaangevende organisatieadviesbureaus in het land maken al vele jaren gebruik van zijn diensten en laten zich door hem inspireren bij de strategieontwikkeling van zichzelf en hun cliënten.

- Klankboarder
Sommige ondernemers/bestuurders hebben aan een half woord voldoende om zich geinspireerd te weten en nieuw elan in hun organisatie te genereren. In zijn rol van klankborderr brengt Jan Pieter deze inspiratie vanuit verassende invalshoeken gebaseerd op de know how die hij internationaal in zijn netwerk heeft opgebouwd.


- Lange termijn veranderprojecten
Met het Flowkompas heeft Jan Pieter van Lieshout cultuurverandering bewerkstelligd bij grote en middelgrote organisaties in binnen- en buitenland. Daarbij maakt hij op verrassende wijze gebruik van zijn creatieve vermogens om in afstemming te zijn met de specifieke doelgroepen binnen de organisatie. Zo creëert hij vertrouwen in het veranderingsproces. Mensen voelen: het gebeurt écht... er wordt rekening gehouden met wat ik zeg... 

 

- Commissaris
In de rol van commissaris gaat Jan Pieter verder wat normaal in een Raad van Commissarissen gangbaar is. Hij weet de toezichthoudende taak te combineren met die van inspirator. Dat brengt frisse ideeën en energieke impulsen.